Här kommer jag att lägga ut aktuell information om de kurser som jag erbjuder. Om du klickar på rubriken "Kursutbud" så kan du se vad jag har att erbjuda just nu!

Yinyoga
Yinyoga är en långsam yogaform som har sitt ursprung i Kina och kinesisk medicin. Yinyogan jobbar med skelett, bindväv, ligament, leder och inre organ. Det är en återhämtande och terapeutisk yogastil som passar alla!

Tonårsyoga
Tonårsyoga riktar sig till dig som är 13-19 år. Här får du lära dig såväl yogapostitioner som andning och avslappning. Tonårsyoga är en mjuk form av yoga utan prestationskrav på vighet eller kondition. Var och en yogar efter sina egna förutsättningar. Vi arbetar även mycket med avslappning. Om du vill lära känna dig själv och din kropp och lära dig att koppla av så passar den här kursen dig!
Varsam vandring
Varsam vandring är ett koncept som är ett samarbete mellan Själscoachen och Igong hälsa och utveckling. Vi träffas på natursköna platser och vandrar tillsammans under tystnad. Vi gör enkla andnings och yogaövningar och tar in naturen och oss själva. En garanterat stressfri och välgörande promenad!

Kura skymning
Kura skymning är ett koncept som är ett samarbete mellan Själscoachen och Igong hälsa och utveckling. Vi träffas på Vasa hälsoklinik när mörket faller allt tätare. Vi hämtar kraft och inspiration i andning, mindfulness och högläsning med en rykande varm kopp te i handen och en filt runt benen. En riktig feel-good kväll!